Kommersiell text

Boka gratis hembesök nu och få 20 % rabatt på solskydd


Annonssida 2022-02-23

HÄRLIG VÅRSOL. Men snart blir strålarna för heta. På terrassen, i ditt uterum eller inomhus. Så ta tag i ditt solskyddsprojekt nu. Boka ett fritt hembesök och kolla in våra nyheter, säger Adina, Fredrik Henrik och Jakob på Slätte Ekedáls Solskydd.

HÄRLIG VÅRSOL. Men snart blir strålarna för heta. På terrassen, i ditt uterum eller inomhus. Så ta tag i ditt solskyddsprojekt nu. Boka ett fritt hembesök och kolla in våra nyheter, säger Adina, Fredrik Henrik och Jakob på Slätte Ekedáls Solskydd.– Vi kommer utan kostnad hem till dig med vår servicebil. Den är utrustad med provkollektioner på markiser, lamellgardiner, rullgardiner, duettegardiner och persienner. Så att du i lugn och ro kan gå igenom sortimentet, säger Henrik Karlsson ägare till Slätte Ekedáls Solskydd.


Slätte Ekedáls Solskydd är verksamt i hela Skaraborg och är ett familjeföretag. Det består av Henrik, sonen Jakob med sin sambo Adina Eklund och hennes plastpappa Fredrik Henningsson.

– Vårt mål är att alltid försöka ställa upp. Är det kvällstid som gäller för ett besök hos dig, så får det bli kvällstid, säger Henrik och fortsätter:

– Vi jobbar lite unikt. Alla i företaget har stenkoll på sortimentet, åker på hembesök, mäter upp och monterar solskydd. Vi jobbar effektivt, monterar väldigt snabbt och är duktiga på det vi gör.

Det är fria hembesök och fria offerter som gäller för Slätte Ekedáls Solskydd. Henrik är noga med att poängtera att hembesöken inte kostar någonting eller att du måste handla.

– Vi kommer hem till dig, tittar på vad du vill ha, mäter och räknar ut priset. Oftast får du en offert medan vi är kvar. Många bestämmer sig direkt, andra vill fundera och vill du inte gå vidare så är det helt okej.   


20 % rabatt på alla solskydd. Kontakta oss senast den 20 mars och boka ett hembesök. Så får du 20 % på allt solskyddsmaterial! (montage tillkommer).

20 % rabatt på alla solskydd. Kontakta oss senast den 20 mars och boka ett hembesök. Så får du 20 % på allt solskyddsmaterial! (montage tillkommer).Solskydden tillverkas mot order för millimeterpassform. Du behöver aldrig kompromissa med ett mått som inte stämmer.

– Varje hem har sina speciella förutsättningar och för att kunna leverera högsta kvalitet mäter vi på plats och ansvarar för att allt stämmer vid monteringen. Solskydden är svensktillverkade och håller en hög kvalitet. De är stabila och kraftiga med detaljer i hållbara material.

Urvalet hos Slätte Ekedáls Solskydd är brett. Du kommer att hitta den typ av solskydd du söker.

– Screenväv har blivit väldigt populärt. Det är en väv med många små hål som gör att du ser ut men det fina är att det inte går att se in. Samtidigt får du ett effektivt solskydd, berättar Henrik och fortsätter:

–  Screenväv kan sättas utvändigt i vindstabila zip-markiser, men det finns en liknande väv för inomhusmontage med liknande egenskaper. En suverän väv för glasytor där du vill ha kvar din fina utsikt. Helt perfekt också för stora glaspartier.

Erbjudandet om 20 % rabatt på solskydd gäller under en begränsad tid.

– För att få del av rabatten behöver du boka ett fritt hembesök senast den 20 mars. Om själva besöket sedan sker längre fram spelar ingen roll. Ring oss på 0501-400 22 eller maila info@slatteekedalssolskydd.se så återkopplar vi, avslutar Henrik Karlsson på Slätte Ekedáls Solskydd.

Kontaktformulär hittar du här.


Tipsa en vän     Skriv utUNIKT. Ett besök hos Mölltorps handelträdgård är något utöver det vanliga med sitt unika sortiment och en härligt kunnig personal som gör sitt yttersta för att hjälpa dig.

Kommersiell text

Västsveriges bredaste sortiment av växter finns i Mölltorp

TIPS! Det känns som att kliva in i en skaraborgsk lustgård att besöka Mölltorps handelsträdgård. Sortimentet av både växter och tillbehör är ett av landets absolut bredaste och en vanlig kommentar från långväga besökare är: ”Tänk om vi hade något sådant här i Göteborg”.

Läs mer
MATTCENTRUM I SKÖVDE. Här hittar du all när det gäller mattor och nu när utesäsongen precis börjat har butiken extra fokus på mattor som har med sommarlivet att göra. Som utomhusmattor för altan och balkong och formsydda mattor till båt och husvagn. Här är hela teamet: Mats Bergqvist, Hnerik Sanfridsson, Fredrik Johansson och Anders Bergqvist. Mattias Thorell hade vid fototillfället flugit iväg på resa på en av mattorna  Klicka på bilden så kommer du direkt till vårt utbud.

Kommersiell text

Massor med nyheter hos Mattcentrum – även för utomhus

TIPS! Rama in matplatsen på altanen med en generös matta som tål solljus och regn. Eller dölj betonggolvet på balkongen med en uv-beständig heltäckningsmatta! Säsongens nyheter har precis landat hos Mattcentrum där du dessutom får hjälp med formsydda mattor för husvagn och båt.

Läs mer
HÄRLIG VÅRSOL. Men snart blir strålarna för heta. På terrassen, i ditt uterum eller inomhus. Så ta tag i ditt solskyddsprojekt nu. Boka ett fritt hembesök och kolla in våra nyheter, säger Adina, Fredrik Henrik och Jakob på Slätte Ekedáls Solskydd.

Kommersiell text

Boka gratis hembesök nu och få 20 % rabatt på solskydd

– Vi kommer utan kostnad hem till dig med vår servicebil. Den är utrustad med provkollektioner på markiser, lamellgardiner, rullgardiner, duettegardiner och persienner. Så att du i lugn och ro kan gå igenom sortimentet, säger Henrik Karlsson ägare till Slätte Ekedáls Solskydd.

Läs mer
KLUVNA KÄNSLOR. Rapport om allmänhetens inställning till reklam släpps den 1 augusti.

8 av 10 vill ha åldersgräns i sociala medier

MARKNADSPLATS. Det finns ett stort stöd bland svenska folket för åldersgräns i sociala medier. Åtta av tio tycker det är bra med åldersgräns och fyra av tio vill att åldersgränsen ska vara antingen 15 eller 16 år. 

Läs mer
NÖJD ANNONSÖR. - Mobalpa . Ett köksvarumärke som vi kan stå för till 100 procent. Köken håller en hög kvalitet med gedigna stommar och luckor, säger Leif Eriksson på Eriksson Snickeri och Inredning i Skultorp.

Leif fick fler kökskunder efter annons i Gård & Villa

MARKNADSPLATS. Leif Eriksson driver Eriksson Snickeri och Inredning i Skultorp och han annonserar regelbundet i Gård & Villa. Med så gott resultat att han inför 2015 beslutade sig att annonsera i tidningens samtliga 8 nummer.

Läs merMest lästa

Vi ställde ut på
Gård & Villa-mässan
Gård & Villa
Ansvarig utgivare:   Uno Hufvudsson
Webmaster:   Marie Pallhed

Tallbacksstigen 7 541 36 SKÖVDE