Var går gränserna för vad ett kök kan vara? Dagens kökstrender ger fritt utrymme för flexibilitet och nytänkande. Gamla traditioner är utmanade och köket är sen länge ett multifunktionellt rum.
Samtidigt är det idag fler miljöer och rum än tidigare där vi kan tänka oss att ha vårt kök – vi flyttar det kanske till vardagsrummet för att göra om en 1:a till en 2:a, eller varför inte till ett växthus med örter?
Örter fyller en funktion, för den goda smakens skull och för hur maten ser ut, men minst lika viktigt – som en inredningsdetalj för en trivsam hemmiljö.
- Örter är ljuvliga i matlagningen och speciellt färska örter. De flesta av dem går knappast att överdosera. Trivs de bra så växer de och då är det bara att ösa på, säger Karin Fransson, kock och en av världens främsta experter på örter och kryddor.
Ansvarig utgivare: | Uno Hufvudsson |
Webmaster: | Marie Pallhed |