Bytte karriär och skapade drömboende


Ulf C Nilsson 2018-09-27

RENOVERAT. Den jättelika verandan är idag Svanängens mest utmärkande särdrag. – Här ute äter vi i stort sett alla måltider under sommarmånaderna, berättar Anna Stenberg.

RENOVERAT. Den jättelika verandan är idag Svanängens mest utmärkande särdrag. – Här ute äter vi i stort sett alla måltider under sommarmånaderna, berättar Anna Stenberg.REPORTAGE. Att Anna Stenberg hamnade i Karlsborg är inte så märkligt. Hon var ju officer i sin förra karriär. Men så bestämde hon sig för att följa sin längtan att ägna sig åt något mer kreativt. Vid det laget hade hon redan träffat sin Patric och hunnit rota sig ordentligt i trakterna. – Karlsborg är ju fantastisk och har stor utvecklingspotential, säger hon.

Det gamla lantstället Svanängen, utan vare sig vatten eller avlopp och som fungerat som sommarstuga de senaste 30 åren, såg de också potentialen i. Sedan inköpet 2007 har det förvandlats till rena drömboende för familjen.

Följ med till detta omvandlade lantställe i nya numret av Gård & Villa. Finns på sidorna 7 och 8 i magasinet som delas ut gratis till 50 000 villaägare i Skaraborg >>.