Boka gratis hembesök nu och få 20 % rabatt på solskydd


Annonssida 2022-02-23

HÄRLIG VÅRSOL. Men snart blir strålarna för heta. På terrassen, i ditt uterum eller inomhus. Så ta tag i ditt solskyddsprojekt nu. Boka ett fritt hembesök och kolla in våra nyheter, säger Adina, Fredrik Henrik och Jakob på Slätte Ekedáls Solskydd.

HÄRLIG VÅRSOL. Men snart blir strålarna för heta. På terrassen, i ditt uterum eller inomhus. Så ta tag i ditt solskyddsprojekt nu. Boka ett fritt hembesök och kolla in våra nyheter, säger Adina, Fredrik Henrik och Jakob på Slätte Ekedáls Solskydd.– Vi kommer utan kostnad hem till dig med vår servicebil. Den är utrustad med provkollektioner på markiser, lamellgardiner, rullgardiner, duettegardiner och persienner. Så att du i lugn och ro kan gå igenom sortimentet, säger Henrik Karlsson ägare till Slätte Ekedáls Solskydd.


Slätte Ekedáls Solskydd är verksamt i hela Skaraborg och är ett familjeföretag. Det består av Henrik, sonen Jakob med sin sambo Adina Eklund och hennes plastpappa Fredrik Henningsson.

– Vårt mål är att alltid försöka ställa upp. Är det kvällstid som gäller för ett besök hos dig, så får det bli kvällstid, säger Henrik och fortsätter:

– Vi jobbar lite unikt. Alla i företaget har stenkoll på sortimentet, åker på hembesök, mäter upp och monterar solskydd. Vi jobbar effektivt, monterar väldigt snabbt och är duktiga på det vi gör.

Det är fria hembesök och fria offerter som gäller för Slätte Ekedáls Solskydd. Henrik är noga med att poängtera att hembesöken inte kostar någonting eller att du måste handla.

– Vi kommer hem till dig, tittar på vad du vill ha, mäter och räknar ut priset. Oftast får du en offert medan vi är kvar. Många bestämmer sig direkt, andra vill fundera och vill du inte gå vidare så är det helt okej.   


20 % rabatt på alla solskydd. Kontakta oss senast den 20 mars och boka ett hembesök. Så får du 20 % på allt solskyddsmaterial! (montage tillkommer).

20 % rabatt på alla solskydd. Kontakta oss senast den 20 mars och boka ett hembesök. Så får du 20 % på allt solskyddsmaterial! (montage tillkommer).Solskydden tillverkas mot order för millimeterpassform. Du behöver aldrig kompromissa med ett mått som inte stämmer.

– Varje hem har sina speciella förutsättningar och för att kunna leverera högsta kvalitet mäter vi på plats och ansvarar för att allt stämmer vid monteringen. Solskydden är svensktillverkade och håller en hög kvalitet. De är stabila och kraftiga med detaljer i hållbara material.

Urvalet hos Slätte Ekedáls Solskydd är brett. Du kommer att hitta den typ av solskydd du söker.

– Screenväv har blivit väldigt populärt. Det är en väv med många små hål som gör att du ser ut men det fina är att det inte går att se in. Samtidigt får du ett effektivt solskydd, berättar Henrik och fortsätter:

–  Screenväv kan sättas utvändigt i vindstabila zip-markiser, men det finns en liknande väv för inomhusmontage med liknande egenskaper. En suverän väv för glasytor där du vill ha kvar din fina utsikt. Helt perfekt också för stora glaspartier.

Erbjudandet om 20 % rabatt på solskydd gäller under en begränsad tid.

– För att få del av rabatten behöver du boka ett fritt hembesök senast den 20 mars. Om själva besöket sedan sker längre fram spelar ingen roll. Ring oss på 0501-400 22 eller maila info@slatteekedalssolskydd.se så återkopplar vi, avslutar Henrik Karlsson på Slätte Ekedáls Solskydd.

Kontaktformulär hittar du här.