Nu bor Caroline och Martin i sitt drömhus


Anita Johansson 2019-11-22

DRÖMHUS. Caroline och Martin byggde sitt drömhus på landet.

DRÖMHUS. Caroline och Martin byggde sitt drömhus på landet.REPORTAGE. Mitt i skogen på en makalös höjd har Caroline och Martin byggt sitt drömhus. På en plats som innan var helt otillgänglig och med ett brant stup åt öster. Resultatet har efter hårt arbete blivit ett boende med en nästan smärtsam vacker utsikt över sjön Lången.

När Caroline och Martin letade hus var det inte direkt nybygge de funderade på. Drömmen om ett gammalt hus på landet stod på önskelistan. De bodde båda i Skara och kunde tänka sig ett hus där fast på landet. De for runt överallt men inget hus matchade deras kriterier.

– Att vi skulle hamna just här var inte helt självklart, säger Caroline. Jag visste knappt vad som fanns bortom Flämslätt. Men vi hittade och blev förälskade i ett gammalt charmigt hus, inte långt härifrån. Men huset blev till vår besvikelse, inte vårt.

Men det blev däremot ett annat. Som de byggde själva.

Följ med till deras fina nybyggda hus med det helt magiska läget i nya numret av Gård & Villa. Finns på sidorna 8 och 9 i magasinet som delas ut gratis till 50 000 villaägare i Skaraborg >>