Nu planerar vi för  fullt


Marie Pallhed 2020-03-11

MÄSSKONTAKTERNA. Uno Hufvudsson, Nettan Sjöman plus Anita Johansson är dem du vänder dig till om du vill ställa ut eller medverka på Gård & Villa-mässan.

MÄSSKONTAKTERNA. Uno Hufvudsson, Nettan Sjöman plus Anita Johansson är dem du vänder dig till om du vill ställa ut eller medverka på Gård & Villa-mässan.JUST NU.  I skrivande stund har redan ett 40-tal lokala utställare tackat ja till att vara med på Gård & Villa-mässan i Skövde den 23-24 oktober. – Det kommer verkligen att bli en härlig bostadsmässa fylld med inspiration och erbjudanden, säger Uno Hufvudsson, mässansvarig och ägare till magasinet Gård & Villa.

Utställarna består av en mix av lokala bygg- och bostads- företag som lovat göra sitt yttersta för att du ska känna dig välkommen till just deras monter.

- Mässan är ett bidrag till att stärka den lokala handeln och gemenskapen i Skaraborg. Människor behöver komma samman igen och utbyta tankar och idéer genom att träffas. Gemenskap är en förutsättning för att må bra, det om något har pandemin visat oss, säger Uno och fortsätter:

– Vårt mål är att denna mässa ska ha en genuin Skaraborgs-känsla. En mässa av Skaraborgare för Skaraborgare. Det finns så fantastiskt många duktiga människor och företag här och det vill vi lyfta. Samtidigt som Skaraborgarna får möjlighet att upptäcka helt nya lokala företag.

Själv är han rejält taggad enligt egen utsago och kommer under sommaren intensivt jobba med att förbereda mässan.

– Vi planerar också för en Antikt & Vintage-marknad på mässan och där kommer kommersen att vara ingång redan tidigt på lördagen.

Gård & Villa-mässan äger rum den 23-24 oktober i Billingehov i Skövde.

– Vi räknar med utställare från de flesta branscher som har med hem och bostad att göra.

Det kan handla om allt från värmepumpar till köksinredning och tjänster av olika slag. Uno igen:

– Villaägarna Skaraborg kommer också att medverka liksom Radio Treby.

Självklart håller Gård & Villa ögonen på Folkhälsomyndighetens anvisningar.

– Vi tror att restriktionerna är ett minne blott i slutet av oktober men har en plan B för en mässa också med viss begränsning av antalet besökare, säger Uno och avslutar:

– Gård & Villa-mässan behövs på många sätt - för gemenskap, för att kunna träffas igen, för att stärka den lokala handeln i Skaraborg. Och – den här mässan kommer att bli regelbundet återkommande. Lokalt i Skaraborg, Av skaraborgare för skaraborgare.


Vill du också ställa ut?


Warning: min(): Array must contain at least one element in /shared/www/webnews.textalk.com/20210322115504-832c8ab/www/se/include/print_article_content.php on line 297


Gård & Villa har redan ett brett spektra lokala utställare på Gård & Villa-mässan 23-24 oktober i
Skövde. Men det finns fortfarande plats för fler.

Hör av dig till Uno Hufvudsson, 0708-56 11 99 så berättar han mer om mässan.

Eller kontakta Nettan Sjöman, 0703-63 92 24

Eller Anita Johansson, 0733-10 25 20.

Mail:
uno@gardochvilla.se,
nettan@gardochvilla.se
anita@gardochvilla.se