Annonssida

Säsongens inredning är ombonad och går i varma toner 


Annonssida 2020-11-23

INREDNINGSSUGEN? På Colorama i Tibro finns massor med inspiration hämtad från säsongens trender på golv och väggar.  – Vi hjälper dig att hitta den inredningsstil som du trivs med, säger inredaren Pia Årebo.

INREDNINGSSUGEN? På Colorama i Tibro finns massor med inspiration hämtad från säsongens trender på golv och väggar.  – Vi hjälper dig att hitta den inredningsstil som du trivs med, säger inredaren Pia Årebo.PROMOTION. Ton i ton, varma kulörer på väggarna, mjuka mattor och material som rotting och ljust trä märks i inredningstrenderna i höst. – Säsongens inredningstrender ger ett lugnt intryck men det finns absolut nyheter också för den som söker något annat.

Det berättar Pia Årebo som är inredningsexpert på Colorama i Tibro där det finns ett fantastiskt sortiment av tapeter och väggfärg med något för alla.


– Säsongstrenderna styr inte alls inredningsutbudet på samma sätt numera som för ett antal år och det gör att det idag finns väldigt mycket att välja på när det gäller allt som har med interiörer att göra. Det kul för det gör det möjligt att hitta den inredningsstil som just du tycker om och trivs med.

Denna säsong och under en längre tid framöver är det varma naturtoner som är aktuellt i inredningssammanhang. Det handlar om jordtoner, om grönt, om bruna nyanser som också går mot beige och terrakotta, men också lite pudrigt rosa kulörer. Och dessa färgskalor gäller såväl på väggen som i övrig inredning menar Pia.

– Många tapeter denna säsong går i dessa färgställningar med mönster som går ton i ton, som blått i blått, grönt i grönt och grått i grått etc. Ibland med någon liten accent som sticker ut.

Lugnast blir inredningen om du inreder ton i ton. Alltså har samma kulör på vägg och inredning.

– När väggen och soffan går i samma färg bildar de en helhet och det kan du också förstärka med en matta i samma nyans. Och helst då en riktigt stor matta.

Colorama i Tibro har ett stort urval heltäckningsmattor. Riktigt mjuka och i bra kvaliteter som kan läggas just som heltäckande men också måttbeställas som lös matta.

– Se gärna till att hela soffgruppen eller matgruppen får plats att stå på mattan. Hos oss kan du beställa den anpassad till dina rumsmått och stora mattor ramar in rummet på ett fint sätt.

Den långvariga trenden att måla väggarna är fortsatt stark och framförallt när det gäller att måla ytan riktigt matt, något som tidigare gett ganska ömtåliga väggar. Men så är det inte längre.

– Det har kommit in nya kvaliteter som är tåligare och täcker bra. Matta färger som alltså tål att man tvättar av dem och inte är så känsliga.

Men hur vet man då vad man gillar? Stilarna som erbjuds är många och ibland kan det vara aningen svårt att navigera bland alla val och hitta det man själv tycker om.

– I butiken finns inspiration. Vi har mycket tapetprover på väggarna och genom tapetkartornas uppslag får du en bra överblick vilka nyanser som passar ihop. Det är en bra början för att hitta det du gillar och sen hjälper vi dig gärna vidare så att ditt hem blir så som du vill ha det, avslutar Pia Årebo på Colorama i Tibro.


Tipsa en vän     Skriv utKLUVNA KÄNSLOR. Rapport om allmänhetens inställning till reklam släpps den 1 augusti.

8 av 10 vill ha åldersgräns i sociala medier

MARKNADSPLATS. Det finns ett stort stöd bland svenska folket för åldersgräns i sociala medier. Åtta av tio tycker det är bra med åldersgräns och fyra av tio vill att åldersgränsen ska vara antingen 15 eller 16 år. 

Läs mer
NÖJD ANNONSÖR. - Mobalpa . Ett köksvarumärke som vi kan stå för till 100 procent. Köken håller en hög kvalitet med gedigna stommar och luckor, säger Leif Eriksson på Eriksson Snickeri och Inredning i Skultorp.

Leif fick fler kökskunder efter annons i Gård & Villa

MARKNADSPLATS. Leif Eriksson driver Eriksson Snickeri och Inredning i Skultorp och han annonserar regelbundet i Gård & Villa. Med så gott resultat att han inför 2015 beslutade sig att annonsera i tidningens samtliga 8 nummer.

Läs merMest lästa

Hantverkare i samarbete med Gård&Villa
Gård & Villa
Ansvarig utgivare:   Uno Hufvudsson
Webmaster:   Marie Pallhed

Varola Prästgård 1 541 94 SKÖVDE