Annonssida

Sveriges bredaste sortiment av hästtransporter finns i Mariestad


Annonssida 2019-03-29

HÄSTÄLSKARE. - Det är vår passion för hästar och vår önskan att dessa ska färdas så komfortabelt och säkert som möjligt som driver oss och FA-Trailer, säger Sofia och Andreas Forsström.
HÄSTÄLSKARE. - Det är vår passion för hästar och vår önskan att dessa ska färdas så komfortabelt och säkert som möjligt som driver oss och FA-Trailer, säger Sofia och Andreas Forsström.

MARKNADSPLATS. FA-Trailers sortiment av hästtransporter är helt unikt. Hos Andreas och Sofia Forsström hittar du allt från de mindre hästtransporterna till de riktigt 26-ton tunga C-lastbilarna för häst. Och däremellan B-kortsbilarna och de kombinerade hästtransporterna som också innehåller en bodel. – Fri leverans gäller över hela Sverige.


Orden är Andreas Forsströms som nu sedan årsskiftet ytterligare byggt ut sin verksamhet så att FA-Trailer idag har Sveriges bredaste sortiment av olika slags hästtransporter. 

– Jag bor här på gården, familjen har hästar, jag rider själv och frugan har ridit sedan hon var 4 år. Vi är hästfolk som jobbar i en bransch där vi känner till hästars och hästägares behov.

Denna kunskap har gjort att FA-Trailer satsat på kvalitetsprodukter rakt igenom. Och prisvärda sådana.
– Jag vet hur viktigt det är att släpet är stabilt för att hästen ska må bra under transporten, fortsätter Andreas. Våra hästtransporter uppnår kraven med råge och är utrustade med en klassisk och beprövad bladfjädring som garanterar en mjuk och fin åktur för hästen.

Gården ligger idylliskt strax utanför Mariestad och är fullt synlig från E 20. Där ligger också den gedigna utställningen som inrymmer ett stort urval av de totalt 18 olika modeller av hästtransporter och lastbilar som erbjuds.
– Jag har ett stort lager och de flesta i sortimentet finns utställda här, säger Andreas. Som kund måste man kunna få se och känna på fordonen. Hur ska man annars kunna bilda sig en uppfattning om kvaliteten?

Andreas har märkt ett ökat intresse för kombinationslösningar av hästtransport och relax-/ bodel.
– Det nya förtältet som kopplas till hästtransporten är helt suveränt. Perfekt skydd för väder och vind och ett skönt kryp in för avkoppling eller umgänge. Och för den som vill övernatta i tältet finns också ett innersovdel som komplement.


INTRODUKTIONSRABATT. Boka/köp ditt nya HBX eller HBE släp före den 30/4 så får du 10% rabatt på släpet och 50% på vinterdäcken om dessa köps samtidigt med släpet. Klicka på bilden för mer info om FA-Trailer.

Nyast i utställningen är vagnarna Eventa M och Eventa L. De är utrustade med två bäddar, toa, gasspis samt sitt/sovplats samtidigt som man i släpet får plats med flera hästar.
– Vagnarna är bekväma och det är skönt att på tävlingar och hästevent kunna dra sig tillbaka en stund, laga lite mat, äta och också övernatta bekvämt.

En bodel men betydligt större har C-kortsbilarna från STX.
– Bilarna har en oslagbar komfort för hästar och hästfolk. Inne i bilarna finns ett komplett boende där ryttare och hästskötare kan umgås, laga mat, duscha och sova ut.

Men också de mindre B-kortsbilarna från samma företag innehåller mycket komfort för hästen och är lättmanövrerade.
– Gemensamt för dessa bilar är att de håller en hög kvalitet och produceras på ett effektivt sätt som gör att prisläget blir attraktivt. Ibland ett par hundratusen kronor under motsvarande andra bilar på marknaden.

Andreas fortsätter:
– Med hjälp av en riktigt bra kameraövervakning som också fungerar i mörker kan du hålla koll på hästen under transporten.

Kameran tillhör en serie kameraövervakning som FA-Trailer också säljer. Perfekt när du vill övervaka stallet under fölning/kalvning exempelvis.
– Föreslår dig att kolla in filmen på vår hemsida om du blir mer nyfiken på oss. Där ser du snabbt och enkelt vad vi kan erbjuda dig, avslutar Andreas Forsström, vd på FA-Trailer i Mariestad.OTROLIGT BRETT SORTIMENT. Se fler lastbilar för häst! Klicka på bilden.

B-KORTSBILAR. Se fler modeller. Klicka på bilden.

TÄLT. Klicka på bilden för mer info.

HÄSTTRANSPORTER. Klicka på bilden för att kolla fler modeller.


Så här övervakar du din gård

HA KOLL. Övervaka din gård trådlöst. Klicka på bilden för mer info.

SMART PRISVÄRT PAKET. Övervaka din gård trådlöst. Klicka på bilden för mer info.

Med FarmCamHD kan du övervaka hela gården trådlöst.
Även om du inte har tillgång till internet.

Läs mer på www.fa-security.se

Kontakt: Andreas Forsström 073-805 24 71 andreas@fa-trailer.se Hasslerör Storegården 2 542 92 Mariestad

Tipsa en vän     Skriv utKLUVNA KÄNSLOR. Rapport om allmänhetens inställning till reklam släpps den 1 augusti.

8 av 10 vill ha åldersgräns i sociala medier

MARKNADSPLATS. Det finns ett stort stöd bland svenska folket för åldersgräns i sociala medier. Åtta av tio tycker det är bra med åldersgräns och fyra av tio vill att åldersgränsen ska vara antingen 15 eller 16 år. 

Läs mer
NÖJD ANNONSÖR. - Mobalpa . Ett köksvarumärke som vi kan stå för till 100 procent. Köken håller en hög kvalitet med gedigna stommar och luckor, säger Leif Eriksson på Eriksson Snickeri och Inredning i Skultorp.

Leif fick fler kökskunder efter annons i Gård & Villa

MARKNADSPLATS. Leif Eriksson driver Eriksson Snickeri och Inredning i Skultorp och han annonserar regelbundet i Gård & Villa. Med så gott resultat att han inför 2015 beslutade sig att annonsera i tidningens samtliga 8 nummer.

Läs merMest lästa

Gård & Villa
Ansvarig utgivare:   Uno Hufvudsson
Webmaster:   Marie Pallhed

Varola Prästgård 1 541 94 SKÖVDE