Keramikern som har naturen som inspirationskälla


Anita Johansson 2019-03-21

FRIHET. Keramikern och bildläraren Anna Wennerstrand flyttade från keramiskt arbete på Gustavsberg i Stockholm till egen ateljé i Broddetorp.

FRIHET. Keramikern och bildläraren Anna Wennerstrand flyttade från keramiskt arbete på Gustavsberg i Stockholm till egen ateljé i Broddetorp.REPORTAGE. När flyttlasset gick från storstadens larm till en gård på Skaraborgsslätten kände Anna en viss skepsis.  Med hänförande utsikt över Hornborgasjön och egen verkstad, med naturen inpå konstaterar hon att det fungerade.

Infarten till den vackra verkstaden med utsikt över Hornborgasjön, avslöjar redan vid ankomst att här huserar en kreativ person. Runt om i den stora trädgården utanför dras ögat till fantasikittlande figurer. Den ena mer spännande än den andra i vacker kontrast till den faluröda verkstaden med halmtak. Här huserar keramikern och bildläraren Anna Wennerstrand med naturen som inspirationskälla.

Följ med till Annas spännande rum i nya numret av Gård & Villa. Finns på sidorna 8 och 9 i magasinet som delas ut gratis till 50 000 villaägare i Skaraborg >>