Leif fick fler kökskunder efter annons i Gård & Villa


Marknadsavdelningen 2015-11-18

NÖJD ANNONSÖR. - Mobalpa . Ett köksvarumärke som vi kan stå för till 100 procent. Köken håller en hög kvalitet med gedigna stommar och luckor, säger Leif Eriksson på Eriksson Snickeri och Inredning i Skultorp.

NÖJD ANNONSÖR. - Mobalpa . Ett köksvarumärke som vi kan stå för till 100 procent. Köken håller en hög kvalitet med gedigna stommar och luckor, säger Leif Eriksson på Eriksson Snickeri och Inredning i Skultorp.MARKNADSPLATS. Leif Eriksson driver Eriksson Snickeri och Inredning i Skultorp och han annonserar regelbundet i Gård & Villa. Med så gott resultat att han inför 2015 beslutade sig att annonsera i tidningens samtliga 8 nummer.

– Vår målgrupp överensstämmer med Gård & Villas läsare, säger Leif. Vi riktar oss till människor som bor på gårdar eller i villor i Skaraborg och som är intresserade av sina hem. Precis som Gård & Villa gör.
- Tidningen når dessutom över 100 000 läsare. Helt gratis och det har vi märkt på den respons vi fått. 

Leif brukar fråga sina kunder hur det kommer sig att de hittat till hans firma när de letar kök. Svaret blir ofta: ”Vi såg annonsen i Gård & Villa.”
– Tidningen har ett läsvärt innehåll. Där finns intressanta berättelser om gårdar från Skaraborg, men också mycket läsning om hem och bostad. För oss är Gård & Villas tidningsmiljö bra. Den som läser Gård & Villa är intresserad av sitt hem och det annonsbudskap vi har. Och då blir också våra annonser lästa. 


FLER KUNDER. Leif Eriksson har märkt en ökad kundtillströmning efter annonseringen i Gård & Villa.

FLER KUNDER. Leif Eriksson har märkt en ökad kundtillströmning efter annonseringen i Gård & Villa.Eriksson Snickeri och Inredning är duktiga på köksinredningar. Med sitt specifika hantverkskunnande hjälper de kunderna att hitta rätt kökslösning.

– Vårt varumärke Mobalpa är ett köksvarumärke som vi kan stå för till 100 procent. Köken håller en hög kvalitet med gedigna stommar och luckor. Till ett överkomligt pris, säger Leif. Kvaliteten går igen i detalj efter detalj och tål att jämföras med andra varumärken.

Kvalitet är något Leif med sitt hantverkskunnande känner starkt för. Och det gäller inte bara kök. Leif är kvalitetsmedveten också i andra sammanhang.

– Gård & Villa är en tidning med kvalitet som är bra för Erikssons Snickeri & Inredning att synas i. Annonsmiljön ger rätt signaler till våra kunder. Och så delas tidningen ut gratis till exakt rätt målgrupp. Det gör att det blir lönsamt för oss att annonsera i Gård & Villa, avslutar Leif.

Läs mer om Eriksson Snickeri och Inrednings kök här >>Tipsa en vn Skriv utMARS. Klicka på bilden för att läsa hela tidningen.
MARS. Klicka på bilden för att läsa hela tidningen.

Gård & Villa 2023

Läs mer


Information om Cookies

En cookie, kaka, är en textbaserad datafil som en webbplats kan begära att få spara...

Läs merMest lästa
Gård & Villa
Ansvarig utgivare:   Uno Hufvudsson
Webmaster:   Marie Pallhed

Tallbacksstigen 7 541 36 SKÖVDE