Ägna 10 minuter om dagen åt att stilla dina tankar


Marie Pallhed 2016-05-25

UNNA DIG AVKOPPLING. Solhälsningen är en enkel övning som består av en serie rörelser och som hjälper dig att stilla sinnet. Pröva, den är inte alls svår att genomföra.

UNNA DIG AVKOPPLING. Solhälsningen är en enkel övning som består av en serie rörelser och som hjälper dig att stilla sinnet. Pröva, den är inte alls svår att genomföra.MÅ BRA. Många bollar i luften? För många? Här är övningen som stillar tanke- ödet och ger dig mer mentalt fokus.


AVSTRESSANDE. <br />– Genom sättet att andas förstärks den meditativa delen av rörelsen, säger Karin Rosell, Yogafröken på skalkariket.se.

AVSTRESSANDE.
– Genom sättet att andas förstärks den meditativa delen av rörelsen, säger Karin Rosell, Yogafröken på skalkariket.se. 
En sekvens med fem rörelser om dagen, det är vad som behövs för att du ska minska din stressnivå. Det menar Karin Rosell Yogainstruktör på Skalkariket.se. 

– Solhälsningen är ett riktigt bra sätt att lugna tankar som far runt i huvudet på ett okontrollerat och störande sätt.

- Och det även om du aldrig yogat förut eller tänker yoga i framtiden. För just kombinationen av rörelse och andning minskar din stressnivå på ett meditativt sätt.

Läs hela reportaget  om Karins yogaresa och hur du utför solhälsningen i maj månads nummer av papperstidningen Gård & Villa som ges ut till 51 000 villaägre i Skaraborg .

Finns som nätupplaga här  >>