Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:
Biljetterna är släppta!

Nyhet – Premiär för Gård & Villa-mässan för hem och trädgård


2021-09-22

INSPIRATION. Den 23 och 24 oktober är det dags för Gård & Villa-mässan för hem och trädgård. Plats: Billingehov i Skövde.
INSPIRATION. Den 23 och 24 oktober är det dags för Gård & Villa-mässan för hem och trädgård. Plats: Billingehov i Skövde.

GÅRD&VILLA-MÄSSAN. Det kommer att bli en upplevelse att besöka Gård & Villa-mässan i Billingehov den 23 och 24 oktober. En bostadsmässa fylld med inspiration och erbjudanden som kommer att fylla både dig och ditt hem med härlig höstfeeling.

– Utställarna är en fantastisk mix av lokala hem- och trädgårdsföretag som lovat göra sitt yttersta för att du ska känna dig välkommen till just deras monter, säger Uno Hufvudsson, mässgeneral och ägare till magasinet Gård & Villa.

På mässan kommer det också att finnas utställare med ett secondhand-sortiment och det ligger helt rätt i tiden.

– Hållbarhet och återbruk är lika viktigt som kul. Det är väldigt många idag som inreder sina hem med en mix av nytt och gammalt och det vill vi självklart uppmuntra.

Gård & Villa- mässan äger rum den 23-24 oktober i Billingehov i Skövde och förberedelserna är just nu intensiva. Det trivs Uno med.

– Vårt mål är att denna mässa ska ha en genuin Skaraborgs-känsla. En mässa av Skaraborgare för Skaraborgare. Det finns så fantastiskt många duktiga människor och företag här och det vill vi lyfta. Samtidigt som Skaraborgarna får möjlighet att upptäcka helt nya lokala företag.

Och visst kommer du att fyllas av inspiration från mässans utställare. Här finns det mesta som har med hem och bostad att göra. Villaägarna Skaraborg kommer också att medverka liksom Radio Treby. Och konferencier är Micke Wendt som kommer att hålla till på scenen tillsammans med både utställare och besökare.

- Micke är en underhållare av stora mått så jag är säker på att han håller energin uppe från scenen.


Men du som besökare kan också se fram mot tävlingar och tipspromenad. Fika finns till försäljning och godis att köpa.

– Vi vänder oss till alla hemma-fixar-sugna som vill mingla runt ett tag och stöta på vänner och bekanta. Det är verkligen något vi alla längtat efter, säger Uno.

Biljetter köper du med förköpsrabatt och intäkterna från biljettförsäljningen går till Kvinnohuset Tranan. Din biljett gör alltså skillnad på riktigt.

- Priset är 70:- vid förköp och 100:- om du köper biljetten vid entrén under mässdagen, säger Uno och fortsätter:

- Det är ett begränsat antal biljetter så skaffa dig din biljett nu.

Köp biljetter nu till LÖRDAG HÄR och till SÖNDAG HÄR.

Du kan också köpa biljetter på Next Skövde, Turistcenter.

– Det kommer att bli en folkfest i Billingehov med mycket mingel och många givande möten. Läs mer vad som händer framöver här på webb-magasinet. Och följ oss också på facebook @Gardochvilla, avslutar Uno Hufvudsson på Gård & Villa.<span style=\
KONFERENCIER. Micke Wendt kommer att underhålla från mässcenen tillsammans med utställare och besökare.

<span style=\
MÄSSANSVARIGA. Uno Hufvudsson och Nettan Sjöman är utställningsansvariga. - Vi har ett stort antal intressanta utställare på mässan. Några platser finns kvar. Men hör av dig omgående om du är intresserad av att ställa ut. info@gardochvilla.se


Tipsa en vän     Skriv utEN CYKEL SEN? &Aring;tervinn dina värmeljuskoppar av aluminium men glöm inte att ta bort ljushållaren. Foto Fredrik Alpstedt, Flickr.
EN CYKEL SEN? Återvinn dina värmeljuskoppar av aluminium men glöm inte att ta bort ljushållaren. Foto Fredrik Alpstedt, Flickr.

Återvinner du värmeljus och gör rätt fast ändå helt fel?

JUST NU. Att återvinna värmeljusens aluminiumkoppar är en riktig miljöhit. Trots deras litenhet. Men hiten blir stora förlusten miljömässigt om du missar att ta bort vekeshållaren i ljuskoppen. Då tror maskinsorteringen att koppen är av järn. Och så eldas koppen upp.

Läs mer
FRUKTFLUGOR. Nu är det högsäsong för de envisa bananflugorna. Men det finns knep att bli av med dem. Foto John Tann.

Så här vinner du fajten med bananflugorna

JUST NU. I näsan, på frukten, vid matlagningen – de små bananflugorna är irriterande. Och extremt svårfångade. Men det finns knep att bli av med dem.

Läs mer
RUSK. Höstregnet riskerar att orsaka översvämningar. Något som kan bli en dyr historia. Foto Anders Ekström Flickr.

Översvämning - så gäller hemförsäkringen

VILLAÄGARNA SKARABORG. Har du fått översvämning? Din villaförsäkring täcker de skador som uppstår vid översvämning. Men som vanligt när det gäller försäkringar finns det goda skäl att läsa villkoren. Det rådet ger Ronnie Svensson, skadeförebyggare på ett försäkringsbolag.

Läs merMest lästa

Vi ställde ut på
Gård & Villa-mässan
Gård & Villa
Ansvarig utgivare:   Uno Hufvudsson
Webmaster:   Marie Pallhed

Varola Prästgård 1 541 94 SKÖVDE