Nu planerar vi för  fullt


Marie Pallhed 2020-03-11

MÄSSKONTAKTERNA. Uno Hufvudsson, Nettan Sjöman plus Anita Johansson är dem du vänder dig till om du vill ställa ut eller medverka på Gård & Villa-mässan.

MÄSSKONTAKTERNA. Uno Hufvudsson, Nettan Sjöman plus Anita Johansson är dem du vänder dig till om du vill ställa ut eller medverka på Gård & Villa-mässan.JUST NU.  I skrivande stund har redan ett 40-tal lokala utställare tackat ja till att vara med på Gård & Villa-mässan i Skövde den 23-24 oktober. – Det kommer verkligen att bli en härlig bostadsmässa fylld med inspiration och erbjudanden, säger Uno Hufvudsson, mässansvarig och ägare till magasinet Gård & Villa.

Utställarna består av en mix av lokala bygg- och bostads- företag som lovat göra sitt yttersta för att du ska känna dig välkommen till just deras monter.

- Mässan är ett bidrag till att stärka den lokala handeln och gemenskapen i Skaraborg. Människor behöver komma samman igen och utbyta tankar och idéer genom att träffas. Gemenskap är en förutsättning för att må bra, det om något har pandemin visat oss, säger Uno och fortsätter:

– Vårt mål är att denna mässa ska ha en genuin Skaraborgs-känsla. En mässa av Skaraborgare för Skaraborgare. Det finns så fantastiskt många duktiga människor och företag här och det vill vi lyfta. Samtidigt som Skaraborgarna får möjlighet att upptäcka helt nya lokala företag.

Själv är han rejält taggad enligt egen utsago och kommer under sommaren intensivt jobba med att förbereda mässan.

– Vi planerar också för en Antikt & Vintage-marknad på mässan och där kommer kommersen att vara ingång redan tidigt på lördagen.

Gård & Villa-mässan äger rum den 23-24 oktober i Billingehov i Skövde.

– Vi räknar med utställare från de flesta branscher som har med hem och bostad att göra.

Det kan handla om allt från värmepumpar till köksinredning och tjänster av olika slag. Uno igen:

– Villaägarna Skaraborg kommer också att medverka liksom Radio Treby.

Självklart håller Gård & Villa ögonen på Folkhälsomyndighetens anvisningar.

– Vi tror att restriktionerna är ett minne blott i slutet av oktober men har en plan B för en mässa också med viss begränsning av antalet besökare, säger Uno och avslutar:

– Gård & Villa-mässan behövs på många sätt - för gemenskap, för att kunna träffas igen, för att stärka den lokala handeln i Skaraborg. Och – den här mässan kommer att bli regelbundet återkommande. Lokalt i Skaraborg, Av skaraborgare för skaraborgare.


Vill du också ställa ut?


Gård & Villa har redan ett brett spektra lokala utställare på Gård & Villa-mässan 23-24 oktober i
Skövde. Men det finns fortfarande plats för fler.

Hör av dig till Uno Hufvudsson, 0708-56 11 99 så berättar han mer om mässan.

Eller kontakta Nettan Sjöman, 0703-63 92 24

Eller Anita Johansson, 0733-10 25 20.

Mail:
uno@gardochvilla.se,
nettan@gardochvilla.se
anita@gardochvilla.se


Tipsa en vän     Skriv ut30:- rabatt på biljettpriset vid förköp

Snart dags för Gård & Villa-mässan!


GÅRD & VILLA-MÄSSAN. Här är några av Skaraborgs härliga företag som kommer att ställa ut på Gård & Villa- mässan för hem- och trädgård på Billingenhov i Skövde den 23 och 24 oktober.

Läs mer
INSPIRATION. Den 23 och 24 oktober är det dags för Gård & Villa-mässan för hem och trädgård. Plats: Billingehov i Skövde.

Biljetterna är släppta!

Nyhet – Premiär för Gård & Villa-mässan för hem och trädgård

GÅRD&VILLA-MÄSSAN. Det kommer att bli en upplevelse att besöka Gård & Villa-mässan i Billingehov i oktober En bostadsmässa fylld med inspiration och erbjudanden som kommer att fylla både dig och ditt hem med härlig höstfeeling.

Läs mer
HJÄLP TILL! - Ju tidigare du som kvinna i en våldsutsatt situation får hjälp, desto enklare blir det för henne att komma ur det destruktiva förhållandet som annars kan fortgå i generation efter generation, säger Marie Ekman ordförande för Kvinnohuset Tranan i Skövde.

Gård&Villa-mässan den 23- 24 oktober

Entréavgiften du betalar skänks till Kvinnohuset Tranan

GÅRD & VILLA-MÄSSAN. Allt fler söker hjälp hos kvinnojourerna. Mardrömssiffran från april då 7 kvinnor dödades och minst 15 barn blev föräldralösa, fick regeringen att presentera ett åtgärdsprogram mot mäns våld mot kvinnor. – Det är bra men vi i lokalsamhället kan också bidra på olika sätt.

Läs mer
MÄSSKONTAKTERNA. Uno Hufvudsson, Nettan Sjöman plus Anita Johansson är dem du vänder dig till om du vill ställa ut eller medverka på Gård & Villa-mässan.

Nu planerar vi för fullt

JUST NU. I skrivande stund har redan ett 40-tal lokala utställare tackat ja till att vara med på Gård & Villa-mässan i Skövde den 23-24 oktober. – Det kommer verkligen att bli en härlig bostadsmässa fylld med inspiration och erbjudanden, säger Uno Hufvudsson, mässansvarig och ägare till magasinet Gård & Villa.

Läs mer
EN CYKEL SEN? Återvinn dina värmeljuskoppar av aluminium men glöm inte att ta bort ljushållaren. Foto Fredrik Alpstedt, Flickr.

Återvinner du värmeljus och gör rätt fast ändå helt fel?

JUST NU. Att återvinna värmeljusens aluminiumkoppar är en riktig miljöhit. Trots deras litenhet. Men hiten blir stora förlusten miljömässigt om du missar att ta bort vekeshållaren i ljuskoppen. Då tror maskinsorteringen att koppen är av järn. Och så eldas koppen upp.

Läs mer
FRUKTFLUGOR. Nu är det högsäsong för de envisa bananflugorna. Men det finns knep att bli av med dem. Foto John Tann.

Så här vinner du fajten med bananflugorna

JUST NU. I näsan, på frukten, vid matlagningen – de små bananflugorna är irriterande. Och extremt svårfångade. Men det finns knep att bli av med dem.

Läs mer
RUSK. Höstregnet riskerar att orsaka översvämningar. Något som kan bli en dyr historia. Foto Anders Ekström Flickr.

Översvämning - så gäller hemförsäkringen

VILLAÄGARNA SKARABORG. Har du fått översvämning? Din villaförsäkring täcker de skador som uppstår vid översvämning. Men som vanligt när det gäller försäkringar finns det goda skäl att läsa villkoren. Det rådet ger Ronnie Svensson, skadeförebyggare på ett försäkringsbolag.

Läs mer


Biljetter

Oss möter du på
Gård & Villa-mässan

Vi fyller just nu på listan
Gård & Villa
Ansvarig utgivare:   Uno Hufvudsson
Webmaster:   Marie Pallhed

Varola Prästgård 1 541 94 SKÖVDE