Kommersiell text

Känner du någon som är fordonsmekaniker och som kan felsökning Canbus?


2022-03-28

LEDIGT JOBB. Skövde Bilringar söker självgående och engagerad fordonsmekaniker med hög servicekänsla.

LEDIGT JOBB. Skövde Bilringar söker självgående och engagerad fordonsmekaniker med hög servicekänsla.I så fall: Tipsa Johan på Skövde Bilringar om den personen. Eller tipsa personen om jobbet på Skövde Bilringar. – Vi söker specifikt en fordonsmekaniker som kan modern felsökning. Och jag kommer att göra det jag kan för att vår nya medarbetare ska trivas.


Det säger Johan Günthner på Skövde Bilringar som nu anställer ytterligare en fordonsmekaniker.

– Vi är en fullserviceverkstad som utför 90 % av det en märkesverkstad gör bland annat på Volvo, BMW och Renault. Lika proffsigt men ofta till ett betydligt lägre pris.

Skövde Bilringar startade som ett däckföretag och är idag 75 % bilverkstad och 25 % däck.

– Totalt är vi sex duktiga medarbetare som drivs av att utföra fullservice på bilar. Men vi ger också full service till våra kunder. Vår grundidé är att vi servar människor. Sen är det bra om de tar bilen med sig också, säger han.TIPSA OM LEDIGT JOBB. Skövde Bilringar söker självgående och engagerad fordonsmekaniker med hög servicekänsla.
TIPSA OM LEDIGT JOBB. Skövde Bilringar söker självgående och engagerad fordonsmekaniker med hög servicekänsla.

– Börjar du hos oss kommer jag att göra det jag kan för att du ska få utvecklas på det sätt du själv önskar. Att du trivs med ditt arbete på Skövde bilringar är viktigt för mig. Och jag är öppen för önskemål om arbetstider, vidareutbildning och annat som får dig att trivas lite extra med jobbet, fortsätter Johan och förtydligar:

– Rätt person kommer att ha möjlighet att bygga sin egen tillvaro kring jobbet utifrån svaret på frågan: Hur skulle du fungera bäst när du arbetar på Skövde Bilringar?

Så känner du någon som kan vara intresserad av jobbet som fordonsmekaniker? Eller är du rent av själv den personen? Hör då av dig till Johan.

– Ring mig på 0500-414 414 eller skicka ett mail till ekonomi@skovdebilringar.se så återkopplar jag. Jag utlovar full diskretion och din ansökan förblir helt anonym, säger Johan Günther och avslutar:

 – Kontakta mig redan idag!


NYTT JOBB. Skövde Bilringar söker självgående och engagerad fordonsmekaniker med hög servicekänsla.
NYTT JOBB. Skövde Bilringar söker självgående och engagerad fordonsmekaniker med hög servicekänsla.

Fordonsmekaniker till Skövde Bilringar


>> Skövde Bilringar söker en självgående och engagerad fordonsmekaniker.

>> Hos oss kommer du utföra allt ifrån enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer av fordon.

>> Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning.

>> Vi söker dig som har en hög servicekänsla och har förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv.

>> Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla och ett förtroende för Skövde Bilringar.

>> Maila din ansökan/ intresseanmälan till ekonomi@skovdebilringar.se.

Här läser du mer om Skövde Bilringar.


Tipsa en vän     Skriv utUNIKT. Ett besök hos Mölltorps handelträdgård är något utöver det vanliga med sitt unika sortiment och en härligt kunnig personal som gör sitt yttersta för att hjälpa dig.

Kommersiell text

Västsveriges bredaste sortiment av växter finns i Mölltorp

TIPS! Det känns som att kliva in i en skaraborgsk lustgård att besöka Mölltorps handelsträdgård. Sortimentet av både växter och tillbehör är ett av landets absolut bredaste och en vanlig kommentar från långväga besökare är: ”Tänk om vi hade något sådant här i Göteborg”.

Läs mer
MATTCENTRUM I SKÖVDE. Här hittar du all när det gäller mattor och nu när utesäsongen precis börjat har butiken extra fokus på mattor som har med sommarlivet att göra. Som utomhusmattor för altan och balkong och formsydda mattor till båt och husvagn. Här är hela teamet: Mats Bergqvist, Hnerik Sanfridsson, Fredrik Johansson och Anders Bergqvist. Mattias Thorell hade vid fototillfället flugit iväg på resa på en av mattorna  Klicka på bilden så kommer du direkt till vårt utbud.

Kommersiell text

Massor med nyheter hos Mattcentrum – även för utomhus

TIPS! Rama in matplatsen på altanen med en generös matta som tål solljus och regn. Eller dölj betonggolvet på balkongen med en uv-beständig heltäckningsmatta! Säsongens nyheter har precis landat hos Mattcentrum där du dessutom får hjälp med formsydda mattor för husvagn och båt.

Läs mer
LEDIGT JOBB. Skövde Bilringar söker självgående och engagerad fordonsmekaniker med hög servicekänsla.

Kommersiell text

Känner du någon som är fordonsmekaniker och som kan felsökning Canbus?

I så fall: Tipsa Johan på Skövde Bilringar om den personen. Eller tipsa personen...

Läs mer
HÄRLIG VÅRSOL. Men snart blir strålarna för heta. På terrassen, i ditt uterum eller inomhus. Så ta tag i ditt solskyddsprojekt nu. Boka ett fritt hembesök och kolla in våra nyheter, säger Adina, Fredrik Henrik och Jakob på Slätte Ekedáls Solskydd.

Kommersiell text

Boka gratis hembesök nu och få 20 % rabatt på solskydd

– Vi kommer utan kostnad hem till dig med vår servicebil. Den är utrustad med provkollektioner på markiser, lamellgardiner, rullgardiner, duettegardiner och persienner. Så att du i lugn och ro kan gå igenom sortimentet, säger Henrik Karlsson ägare till Slätte Ekedáls Solskydd.

Läs mer
KLUVNA KÄNSLOR. Rapport om allmänhetens inställning till reklam släpps den 1 augusti.

8 av 10 vill ha åldersgräns i sociala medier

MARKNADSPLATS. Det finns ett stort stöd bland svenska folket för åldersgräns i sociala medier. Åtta av tio tycker det är bra med åldersgräns och fyra av tio vill att åldersgränsen ska vara antingen 15 eller 16 år. 

Läs mer
NÖJD ANNONSÖR. - Mobalpa . Ett köksvarumärke som vi kan stå för till 100 procent. Köken håller en hög kvalitet med gedigna stommar och luckor, säger Leif Eriksson på Eriksson Snickeri och Inredning i Skultorp.

Leif fick fler kökskunder efter annons i Gård & Villa

MARKNADSPLATS. Leif Eriksson driver Eriksson Snickeri och Inredning i Skultorp och han annonserar regelbundet i Gård & Villa. Med så gott resultat att han inför 2015 beslutade sig att annonsera i tidningens samtliga 8 nummer.

Läs merMest lästa

Vi ställde ut på
Gård & Villa-mässan
Gård & Villa
Ansvarig utgivare:   Uno Hufvudsson
Webmaster:   Marie Pallhed

Tallbacksstigen 7 541 36 SKÖVDE